عنوان(غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی)

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسیغنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی|42053421|flh1447260|
هم اکنون فایل با مشخصه ی غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحهترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهشمقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایشبه همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشدمنظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار


مشخصات فایل
تعداد صفحات21حجم1/225 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdoc
توضیحات کامل
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.






"