عنوان(پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان)

ارتباط مصرف چای و سرطان,مصرف چای و سرطان,مصرف چای,سرطان,انواع چای,تحقیق ارتباط مصرف چای با سرطان,مقاله مصرف چای و سرطان,پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان,چای سبز,بررسی ارتباط مصرف چای و سرطان,پاورپوینت بررسی ارتباط مصرف چای و سرطان,دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان,دانلود پاورپوینت بررسی ارتباط مصرف چای و سرطانپاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان|40104251|flh1447260|
هم اکنون فایل با مشخصه ی پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.


چای

گیاه چای Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.

انواع چای:

چای سیاه 78%

چای oolong 2% <

چای سبز 20%

Yang et al 2003


فرآیندهای تولید

چای سبز:

برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند محصول چای سبز

چای سیاه و oolong :

برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)

برگ های پژمرده را فشرده می کنند

پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند

(اکسیداسیون محدود می شود)

محصول چای سیاه محصول چای oolong


چای سیاه:

از طریق تخمیر درصد زیادی از کاتچین ها تبدیل به الیگومر تیافلاوین و پلی مر thearubigins می شود.

در نتیجه چای سیاه محتوی:

10-3 درصد کاتچین ها

6-2 درصد تیافلاوین

و بیشتر از 20 درصد thearubigins

چای oolong تقریباً نصف چای سیاه تخمیر می شود بنابراین درصد کاتچین بیشتری دارد.

Yang et al 2003